Představení značky Kérastase

/
0 Comments
Zdravím jednorůžci,

dnes jsem si připravil článek o značce Kérastase, což je kosmetika pro vlasy. Popíšeme si různé její řady a to, čemu může pomoci. Na začátek je nutno zmínit, že tato vlasová kosmetika nemusí být pro všechny. Stejné to je ale i u jiných značek. Ne každá značka, je totiž na všechny vlasy. Musíte prostě zkoušet.


Kérastase funguje od roku 1964. Je to Francouzská značka, která má taky své potomky. Technologie, které jsou v Kérastase je dosti možné zahlédnout o deset let později právě v drogérii - ale už ne pod značkou Kérastase. Pod tuto značku patří i Loreal Paris. Výrobky jsou dermatologicky testovány a každý z nich je zaměřen na specifický vlasový problém, o kterých si povíme teď. Vypíši vám značky, se kterými pracujeme, nebo je prodáváme, protože o těch vím nejvíce.


Řady:

Spécifique - řeší problémy vlasové pokožky
Résistance - oslabené vlasy
Nutritive - suché a znecitlivělé vlasy
Elixir Ultime - pro všechny typy vlasů
Réflection - barvené vlasy
Homme - Hustota vlasů a další projevy mužské vlasové pokožky
Styling - úprava vlasů pro dokonalý účes


SPÉCIFIQUE

Spécifique už dle zařazení můžeme řadit k velmi dobrým pomocníkům. Řeší totiž problémy vlasové pokožky, mezi které se řadí lupy, mastná pokožka, nebo třeba citlivá pokožka. Kérastase právě začal vyrábět produkty s krásnými, novými obaly, které si teď představíme. Zmíním ty nejdůležitější, které by vás mohly zajímat.


Bain Prevention (bílý obal)

Tento produkt se stará o padání vlasů. Pokud máte nadměrné padání vlasů, které čítá okolo sto vlasů denně, měli byste vyhledat lékařskou pomoc, ale pokud se číslo nedotýká stovky, ale padání je přesto velmi aktivní, tento šampón vám s tím pomůže.

Bain Anti-pelliculaire (růžový obal)

Tento šampón, ačkoliv má velmi pěknou barvu (a to vůbec nejsem na růžovou) je účinný tak, jak byste neřekli. Řeší právě lupy, se kterými má problém úplně každý a to se s vámi vsadím. Alespoň jednou za rok má ta otravná pokožka prostě nutkání svléknout se, nebo já nevím. Doba používání tohoto šampónu je ale jen osm týdnů - po této době by totiž mohl vysušit pokožku a to se bavíme jenom v případě, pokud si hlavu myjete každý den.

Bain Divalent (zelený obal)

Tento šampón je skvělým případem toho, jak zbavit své vlasy a pokožku mazu. Ještě k tomu plusově řeší suché konce, no není to skvělé? U tohoto šampónu není žádná doba používání, ale zase si položte otázku - kdy po umytí máte mastné vlasy? Zvýšená produktivita mazu je v případě, že si ráno umyjete hlavu a večer je máte mastné. V případě dvou, tří dní od umytí je to přirozený jev.

Bain Vital Dermo-Calm (tmavě modrý obal)

Podle Dermo-Calm můžete asi soudit, že má tento šampón za úkol uklidnit pokožku. Navíc obsahuje složky mentolu, a tak je zároveň i chladivý, což pro některé je velmi přínosné. Zase se ale v kadeřnictví raději poraďte s odborníkem, protože za těmito písmenky stav vaší pokožky a vlasů nedokážu nijak odhadnout.

Bain Riche Dermo-Calm (světle modrý obal)

A tento je taktéž na citlivou vlasovou pokožku. Je ale těžší, krémovější a gelovější. Je šetrný jak k vlasům, tak k vaší pokožce. Je to pro lidi, kteří jsou vážně citlivý na velké množství produktů a mají až zarudlou pokožku hlavy - tento šampón se stane vaším manželem pro život.

- Zmínil jsem tedy všechny důležité šampóny z této řady, kterou jsem chtěl probrat důkladněji, protože si myslím, že problémy s pokožkou jsou velmi důležité. Ostatní řady vám jen vysvětlím a pokusím se vám je provrtat ne nijak do hloubky. Prostě stručně, ať u těchto písmenek neusínáte.


RÉFLECTION

Produkty z řady Réflection jsou tedy na barvené vlasy, ale jak to rozlišit? Šampóny pro tuto problematiku se jmenují Bain Chroma Captive. Tyto šampóny jsou velmi šetrné pro barvené vlasy a hlavně pigment, který byl chemicky vložen do vlasu, protože se ho tam snaží udržet. Tato řada má jako i ty ostatní i péči - tedy kondicionér a masku. Abyste si to nepletli - poté má ještě tato řada šampóny, které se jmenují Bain Chroma Riche a ty jsou zase pro melírované vlasy. Už ale nemají kondicionéry, ale pouze masku. Masky z Chroma Riche jsou silnější než z Captive. Můžete použít šampón Chroma Captive a masku Chroma Riche, pokud chcete, aby maska silněji ošetřila vlas, to tomu vůbec nevadí.

RÉSISTANCE

I tato řada má své rozdělení. Force Architecte a Thérapiste. Co ale patří k čemu. Šampóny Bain Force Architecte se používají pro vlasový stupeň poškození 1, ale jak poznáte, že máte tak poškozený vlas? Zkuste natáhnout svůj vlas, pokud se zkroutí, ale nepraskne, můžete jej použít. Tato řada obsahuje ciment, což je výplň do vlasu a zároveň si můžete odvodit, že tato řada řeší ošetření zevnitř vlasu. Pokud se vám ztenčují konce vlasů, pak potřebujete právě tohle. Thérapiste je znova silnější verze.

K této řadě patří i šampóny a péče Volumifique - tyto produkty slouží na objem, ale nečekejte, že to přijde tak rychle. Nic se nestane ze dne na den. Jsou vidět změny, ale potřebujete časté používání.

NUTRITIVE

Nutritive je boží lék pro suché vlasy. Má rozdělení Bain Satin 1 a Bain Satin 2. První je pro stupeň suchosti jedna a ta druhá pro stupeň suchosti dvě. Je to lehká péče a již po prvním použití vidíte zlepšení vašich vlasů. Jen Nutritive ale nestačí. Můžete zkombinovat i s řadou Discipline, která vám pomůže s hydratací. Tato řada má i své masky a ty se jmenují Masquintensé a maska Magistral. Opět, slabší a silnější verze. Záleží, jestli vám vadí zatížené vlasy, nebo co přesně požadujete.

ELIXIR ULTIME

K Elixiru snad ani není nutnost, co povědět. Elixir Ultime obsahuje od každé řady něco. Slouží teda k používání na všechny typy vlasů. Elixir Ultime má i své oleje, které se starají o výživu vlasu. Pokud chcete vyzkoušet něco, ale nevíte co? Pak tohle.

HOMME

Homme je řada pro pánské vlasy, která obsahuje šampóny pro mastné vlasy a pokožku, lupy, či citlivou pokožku, a tak pokud chcete udělat příteli radost na vánoce či narozeniny, určitě neprohloupíte při investici do těchto šampónu. Tato řada obsahuje i ampule na podporu růstu vlasů, takže pokud se příteli objevují kouty, asi investujte peníze též. (Smích).


- A jako poslední řada jsem si tam napsal styling, ale k tomu asi není potřeba nic zmiňovat, protože styling znáte úplně všechny. Řadí se tam tužidla a laky. Produkty na podporu vln a podobné.



Doufám, že jsem vám tímto manuálem alespoň malinko pomohl. Skoro jsem si vybil zuby při vyjmenovávání názvů řad, ale hezky jsem si s tím popral. Já osobně kosmetiku od Kérastase mám velmi rád, protože je dostupná všem zákazníkům, není tak drahá, jako odlišná značka Alterna (kterou si rozebereme příště) a je hlavně účinná. V kadeřnictvích Klier tyto produtky prodávají, takže se tam můžete jít zeptat a v průběhu listopadu a prosince taky tyto kadeřnictví doplňují své regály vánočními balíčky od firem, jako je Alterna, Paul Mitchell, Kérastase, Schwarzkopf, tak se jděte určitě podívat.

Mějte krásný zbytek večera,

Váš UnicornAndy.


You may also like

Žádné komentáře:

© 2016 Unicorny World | All rights reserved.. Používá technologii služby Blogger.